ARCHITECT@WORK 2017 Kortrijk

Op donderdag 27 en vrijdag 28 april 2017 vindt de achtste editie van ARCHITECT@WORK plaats in Kortrijk Xpo. ARCHITECT@WORK biedt een unieke combinatie van vakevenement, seminars, exposities en networking – exclusief voor de voorschrijver.

Net zoals bij de vorige edities wordt er voor het unieke standenconcept gekozen. Bij uw bezoek loopt u doorheen de standen van de exposanten, waardoor u van dichtbij de innovaties kan bekijken en ontdekken. In wat op een traditionele beurs als de wandelgang wordt beschouwd, kan u in een loungesfeer bij een gratis hapje en drankje verder praten en meer gedetailleerde technische informatie over de producten ontvangen.

 

foto architect@work

Boeiende seminars

ARCHITECT@WORK wil meer zijn dan een ontmoetingsplek voor de architectenbranche. Op ARCHITECT@WORK wordt volop aandacht besteed aan het uitwisselen van inhoudelijke kennis over innovaties. Tijdens de seminars komen actuele onderwerpen aan bod en deelt een collega-architect zijn/haar kennis met de bezoekers. 

Zo maken NAV en AiNB u wegwijs in de brandwetgeving, kunstenaar en innovator Daan Rosegaarde tekent present voor een ongetwijfeld razend interessante lezing en Architectura.be organiseert de Belgische filmpremière van REM.

Het overzicht van alle seminaries, lezingen en events kan u hier raadplegen.

Bron: Architect at Work


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website Meer informatie