Online het juiste beslag selecteren

De mogelijkheden op gebied van hang- en sluitwerk zijn groot. Ook voor toepassing op aluminium ramen en deuren. Om daarvan een goed beeld te geven en hulp te bieden bij het maken van een goede keuze, heeft Reynaers een nieuwe website gelanceerd.

“We merkten dat het voor architecten en gevelbouwers lastig is om een keuze te maken uit het enorme aanbod,” zegt Peter de Beer, accountmanager hang- en sluitwerk bij systeemhuis Reynaers. “Aluminium ramen en deuren worden zoveel mooier met een passende raam- of deurkruk. Het beslag moet het ontwerp compleet maken. Maar vergeet ook de functionaliteit niet. Zo speelt bedieningsgemak een grote rol. Dat bepaalt hoe een kruk ervaren wordt door de gebruiker.

Op https://beslag.reynaers.nl staat het uitgebreide assortiment deurkrukken, raamkrukken, schuifdeurgrepen, hef- en schuifgrepen, vouwwandgrepen en raam- en deurscharnieren dat Reynaers voert. De website biedt de mogelijkheid om te zoeken op toepassing, merk of artikelnummer. Zo wordt het eenvoudig om te kiezen voor het hang- en sluitwerk dat het ontwerp compleet maakt.