Dreen NXT daktegels van Zoontjens toegepast bij WZC Sint-Pietersmolenwijk in Brugge (video)

Betreed het WZC Sint-Pietersmolenwijk project in Brugge, waar Zoontjens hun expertise inzet met de levering en plaatsing van het Dreen NXT daktegelsysteem. Deze 500x500x45 mm tegels in de elegante Light Grey kleur zijn niet alleen een esthetische toevoeging, maar vertegenwoordigen ook functionaliteit op het hoogste niveau.

Het unieke Dreen NXT systeem, inclusief het bijbehorende ondersysteem, garandeert dat de tegels stevig op hun plaats blijven zonder te verschuiven. Dankzij het ingenieuze randsysteem zijn ze perfect ingesloten. Bovendien is dit systeem demontabel, waardoor de ondergrond altijd toegankelijk blijft voor mogelijke aanpassingen en installatiedraden. De focus op duurzaamheid maakt dit systeem een ideale keuze voor circulaire bouwprojecten.

Hoewel Prinsie de uiteindelijke opdrachtgever was, was Zoontjens al vanaf de ontwerpfase actief betrokken bij dit project. In nauwe samenwerking met Gino Debruyne & Architecten hebben ze gezamenlijk de perfecte tegeltypes, kleuren en ontwerpelementen geselecteerd, waardoor de tegels naadloos in het concept passen.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Zoontjens. Meer informatie