Zetsupport levert aluminium panelen voor Bishopsgate in Londen (video)

Op onze locatie in Drunen van 4000m² houden 25 uitstekend opgeleide medewerkers zich bezig met producten uitgevoerd in staal, roestvaststaal (RVS) en aluminium.

De producten variëren van vlak plaatwerk tot hoogstaand zetwerk. U kunt bij ons terecht voor enkelstuks, seriewerk en desgewenst een tailormade oplossing. Wij zijn werkzaam in alle branches, zoals bv. de dak- en gevelbouw, de machinebouw, de installatietechniek en de offshore, kortom overal.

Als specialistische toeleverancier beschikken wij over een groot aantal machines om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn, in een één of meerdere disciplines.
Tevens beschikken wij over een grote voorraad coils en platen in sendzimir verzinkt staal, aluminium en RVS. Wij hebben het materiaal in veel verschillende plaatdiktes, zowel bruut als in nagenoeg alle standaard kleuren. Voorts verzorgt Zetsupport via uitbesteding voor haar opdrachtgevers oppervlaktebehandelingen, zoals bv. het poedercoaten of het anodiseren. Indien gewenst kunnen wij ook franco werk leveren.

In uiteenlopende sectoren zetten wij onze expertise in bij zowel simpele als complexe projecten. Wij zijn actief in de sectoren afbouw, dak- en gevelbouw, afbouw, isolatiebouw, ramen en kozijnen, opslag en rijpkasten, rolluiken en branddeuren en offshore.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Zetsupport. Meer informatie