Vakmanschap in bamboe: VM Geveltechniek bij de Loyd appartementen in Lent (video)

VM Geveltechniek staat centraal in deze video waarin hun vakmanschap en expertise getoond worden bij het project ‘Loyd’ in Lent. In nauwe samenwerking met Van de Klok is VM Geveltechniek verantwoordelijk voor de montage van regelwerk en bamboe gevelbekleding bij maar liefst 78 appartementen.

Het ‘Loyd’-complex, gelegen aan de dijkzone van de Waal en aan het begin van een historische boomgaard, ontleent zijn naam aan de wereldberoemde architect Frank Lloyd Wright, bekend van onder andere het iconische Guggenheim Museum in New York. Het project wordt gekenmerkt door ruime uitkragende balkons en prachtige bamboe gevelbekleding.

VM Geveltechniek stort zich vol passie op de montage van het Bamboe Varibo gesloten profiel, in combinatie met bamboe sierregels van leverancier Awood. Elk plankje, dagkant en sierregel wordt met uiterste precisie op maat gemaakt en verpakt in het zaag- en freescentrum van VM Geveltechniek.

Bij dit specialistische werk is nauwkeurigheid van groot belang. De juiste volgorde van montage moet worden aangehouden en vakmensen moeten hun werkplekken zo efficiënt mogelijk inrichten. Op sommige balkons is er beperkte ruimte, waardoor zorgvuldig nadenken over de montagevolgorde essentieel is om alles vlot en gestroomlijnd te laten verlopen.

VM Geveltechniek levert gevels die gezien mogen worden. Ontdek in deze video hun ongeëvenaarde vakmanschap en toewijding aan kwaliteit terwijl ze bijdragen aan het prachtige ‘Loyd’-project in Lent.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar VM Geveltechniek. Meer informatie