Gerenoveerde slachthuishallen in Antwerpen voorzien van StoCryl RB (video)

De renovatie van de voormalige slachthuishallen in Antwerpen, nu de nieuwe campus voor de AP Hogeschool, omvat geavanceerde bouwtechnologieën om de historische architectuur te behouden en te versterken. Het unieke betonwerk in de gevels vereiste een specifieke aanpak, waarbij StoCryl RB werd geselecteerd vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen zoals scheuroverbrugging, waterdichtheid en vermogen om de vochthuishouding te reguleren. Deze renovatieoplossing verhoogt niet alleen de duurzaamheid en weerstand tegen milieu-invloeden maar draagt ook bij aan de esthetiek door de mogelijkheid van kleuraanpassing, passend bij de visuele identiteit van de hogeschool.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Sto. Meer informatie