RoosRos Architecten ontwerpt het nieuwe Rodenborch College in Rosmalen (video)

Het Rodenborch College in Rosmalen, een project gerealiseerd onder de bezielende leiding van Ons Middelbaar Onderwijs Tilburg, getuigt van de succesvolle samenwerking tussen diverse belangrijke spelers. Het ontwerp werd gedaan door RoosRos Architecten uit Oud-Beijerland, wiens vakmanschap en ervaring in architectuur cruciaal waren voor het project.

RoosRos Architecten, bekend om hun kenmerkende duurzame ontwerpen, hebben hun creatieve vaardigheden opnieuw aan het licht gebracht bij het nieuwe Rodenborch College. Vanaf het allereerste ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering, hebben de architecten van RoosRos hun toewijding en passie getoond door een architectonisch hoogstandje te realiseren dat zowel qua esthetiek als functionaliteit indruk maakt.

De opdrachtgever, Ons Middelbaar Onderwijs Tilburg, stelde hoge eisen en die zijn door de uitvoerige samenwerking tussen RoosRos Architecten en de aannemer, Burgland Bouw uit Dodewaard, op schitterende wijze ingelost. Elk detail van het Rodenborch College project getuigt van het hoge niveau van vakmanschap en de toewijding van alle betrokken partijen.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar RoosRos Architecten. Meer informatie