De Rockpanel Brandveilige Gevel Check Tool: Kennis waar je op kunt bouwen

Wil je zeker weten dat jouw gevel voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid? Wij helpen je graag op weg met onze nieuwe Brandveilige Gevel Check Tool. Selecteer de gewenste opties, zoals positie gevelpanelen, type binnenblad, isolatie en achterconstructie, voor de beste gevelconstructie, inclusief onderbouwing en visualisatie.

De tool is een belangrijk hulpmiddel in de transitie naar de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen die op 1 januari 2023 in werking treedt. Het doel van de nieuwe wet: de bouwkwaliteit van bouwwerken verbeteren en de positie van opdrachtgevers versterken. Aannemers zijn dan niet meer alleen aansprakelijk voor verborgen gebreken tot het moment van oplevering, maar ook daarna.

Maak het jezelf makkelijk met onze Brandveilige Gevel Check Tool!

Brandveiligheid extreem belangrijk bij constructie gevel

De Rockpanel Gevel Check Tool helpt jou op een brandveilige manier te bouwen. Het is namelijk heel belangrijk dat je aan alle brandveiligheidseisen voldoet. En voor een brandveiligheidsoplossing kiest die bewoners en gebruikers een veilige omgeving biedt. Meer weten over toekomstbestendig en brandveilig bouwen? Download dan onze gratis brochure ‘Een brandvrije toekomst’.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste Rockpanel producten? Geïnformeerd worden over  wijzigingen in wetgeving met betrekking tot brandveiligheid bijvoorbeeld? Of inspiratie opdoen voor nieuwe bouwprojecten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Rockpanel nieuws.

Brandveilige kopgevels voor flats in Emmeloord

Dankzij Rockpanel A2 gevelpanelen in combinatie met minerale wol van ROCKWOOL en een niet brandbare aluminium achterconstructie zijn de nieuwe kopgevels van vier flats in Emmeloord geclassificeerd als Euroklasse A2-s1, d0: onbrandbaar. Conform duurzaamheidstesten gaan deze prachtige nieuwe gevels nu weer zeker 50 jaar mee. Lees de casestudy voor meer informatie.

Bezoek ons op Gevel 2022: stand 04.C015

Van 31 mei tot en met 2 juni vindt de gevelbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons bezoeken op stand 04.C015. We kijken uit naar uw komst! Lees hier mee over onze stand op Gevel 2022.

 


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Rockwool. Meer informatie