Kingspan Light + Air’s opmerkelijke glazen dakoplossing bij Civilion in Den Bosch (video)

Welkom bij deze video waarin we de impact ontdekken van Kingspan Light + Air op het project Civilion in ‘s-Hertogenbosch. In deze video nemen we je mee naar de vernieuwing van de kunststof lichtstraten, die zijn vervangen door een opmerkelijk L-vormig glazen zadeldak van maar liefst 150m2. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van het comfort voor de gebruikers en de duurzaamheid van het pand.

Het nieuwe glazen zadeldak biedt niet alleen een prachtige esthetische toevoeging aan het gebouw, maar zorgt ook voor een optimale lichtinval en een aangename atmosfeer. De overvloed aan natuurlijk licht draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van de gebruikers, terwijl de geavanceerde isolatie en energie-efficiëntie bijdragen aan de duurzaamheid van het pand.

Deze video biedt een unieke blik op het hele verhaal achter de transformatie van de kunststof lichtstraten naar het indrukwekkende glazen zadeldak. Ontdek de technische expertise en innovatie van Kingspan Light + Air en zie hoe zij hebben bijgedragen aan het creëren van een betere leefomgeving voor de gebruikers van Civilion.

Laat je inspireren door de prachtige beelden en het verhaal achter deze opmerkelijke transformatie. Bekijk de video en ervaar zelf hoe Kingspan Light + Air het comfort en de duurzaamheid van het pand in ‘s-Hertogenbosch naar een hoger niveau heeft getild.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Kingspan Light + Air. Meer informatie