Granito – Vacature medewerker werkvoorbereider/projectcoördinator (video)

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een projectcoördinator/werkvoorbereider.

Granito Betonproducten is een familieonderneming welke al meer dan 25 jaar succesvol op maat gemaakte prefab betonproducten levert voor woning- en utiliteitsbouw.
Dagelijks werken wij met onze klanten aan de mooiste bouwprojecten van Nederland. Mede door de positieve onthaal in de bouwwereld, van het door ons ontwikkeld BALQOON® Balkon systeem, zijn wij op zoek, voor onze productie locatie in Ittervoort, naar een projectcoördinator/werkvoorbereider op ons bedrijfsbureau.
Als medewerker binnen ons bedrijfsbureau ben je samen met je collega’s de spil in de organisatie. Zodra een project in opdracht is, zorg je samen met de collega’s van het bedrijfsbureau en engineering ervoor dat een project van A tot Z naar de productie toe wordt geleid. Tijdens de engineeringsfase tot en met het moment dat de elementen geproduceerd worden, ben jij het aanspreekpunt voor de klant.
Je ondersteunt waar nodig je directe collega’s in de werkvoorbereiding. Dit alles om het productieproces zo soepel en optimaal mogelijk te laten verlopen ten dienste van onze klanten.

Wij bieden jou een uitdagende en prettige werkomgeving, met jonge en leuke collega’s waarmee je samen aan een grote variëteit aan bouwprojecten werkt. Wil jij samen met ons meewerken aan de mooiste gebouwen die in Nederland gebouwd gaan worden, een fijne klantrelatie onderhouden en jezelf ontwikkelen in een ervaren team van prefab specialisten? Twijfel niet, wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via info@granito.org. Bellen mag natuurlijk ook naar 0475-566747.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Granito. Meer informatie