Prachtige gevelafwerking van Eurolacke bij het project Echo Delft (video)

Ontdek de opmerkelijke rol van Eurolacke bij het project Echo Delft. Op de campus van de Technische Universiteit Delft verrijst een prachtig nieuw gebouw dat zal dienen als onderwijsruimte voor alle faculteiten. Echo weerspiegelt diversiteit in onderwijsmethoden en studiestijlen met zijn flexibele indeling. Bovendien is Echo het eerste energieleverende gebouw op de TU Campus.

Ontworpen door UNStudio, straalt het gebouw soliditeit en duurzaamheid uit, perfect aansluitend bij de duurzaamheidsambities van de TU Delft. Met een robuuste open uitstraling en uitgerust met zonnepanelen en warmte-koudeopslag, voldoet het gebouw aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

De indrukwekkende glazen gevel, ontworpen en geïnstalleerd door Octatube, bevat grote glaspanelen die de transparantie van het gebouw benadrukken. Diepe aluminium luifels voegen niet alleen een esthetisch element toe, maar zorgen ook voor het tegenhouden van overtollige zonnewarmte.

Voor het kleuren en beschermen van de gevelpanelen heeft Octatube gekozen voor de Polyester Architectuur poedercoatings van Eurolacke. De kleur RAL 9006, white aluminium in een zijdeglans uitvoering, zorgt voor een prachtige afwerking die duurzaamheid en bescherming biedt tegen verkleuring door UV-licht. De poedercoatings van Eurolacke zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen op aluminium, staal en gegalvaniseerd staal, waardoor ze de ideale keuze zijn voor gevelbeplating, deur- en raamkozijnen, straatmeubilair en veranda’s.

Ervaar de perfecte combinatie van architectonische pracht, duurzaamheid en hoogwaardige afwerking in het project Echo Delft, waar Eurolacke een essentiële rol heeft gespeeld in het realiseren van een opmerkelijke gevel.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Eurolacke. Meer informatie