Eurolacke levert de poedercoating voor de gevel aan de Danzigerkade 125 in Amsterdam (video)

Bewonder het verbluffende kunstwerk van de indrukwekkende golvende voorgevel van DK 125. Deze architecturale pracht wordt versterkt door de naadloze overgang van meerkleurige gevelbanden, waar elke verdieping en kleur een uniek karakter heeft.

Voor het poedercoaten van deze adembenemende voorgevel heeft Eurolacke drie verschillende kleuren poedercoatings geleverd. Axalta RAL 9004, een matte signaalzwarte coating (AE300C-4900420), Axalta RAL 9003, een matte signaalwitte coating (AE300C-9900320) en Axalta RAL 7004, een matte signaalgrijze coating (AE30017700420). Deze hoogwaardige poedercoatings van buitenkwaliteit zijn speciaal geformuleerd voor toepassing op aluminium profielen, panelen, staal en gegalvaniseerde substraten. Ze voldoen aan de strenge eisen van de bouwindustrie, met uitstekende weersbestendigheid en mechanische eigenschappen. Bovendien zijn ze gecertificeerd met Qualicoat klasse 1 en GSB-goedkeuring. De poedercoatings zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden, oppervlaktestructuren en (metallic) effecten.

Het atrium van DK 125, een essentieel onderdeel van het ontwerp, fungeert als het bruisende centrum van de campus. Het atrium is ontworpen om interactie te bevorderen en wordt overspoeld met natuurlijk licht. De stalen dakconstructie van het atrium, bestaande uit gewalste stalen liggers en een stalen frame, is met precisie voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Eurolacke heeft hierbij de AE300C-4900420 geleverd, een kwalitatief hoogwaardige matte zwarte poedercoating van buitenkwaliteit. Deze poedercoating draagt het kwaliteitslabel Qualicoat klasse 1 en is GSB-goedgekeurd. De toepassingsmogelijkheden van deze coating zijn divers, van gevelbekleding van aluminium profielen, panelen en staal tot straatmeubilair.

Het architecturale meesterwerk is gecreƫerd door MVSA Architects, terwijl Schoen Poedercoating B.V. verantwoordelijk was voor het poedercoaten van dit prachtige project.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Eurolacke. Meer informatie