Architectonisch meesterwerk in Amsterdam: Eurolacke’s bijdrage aan Danzigerkade 85 (video)

Maak kennis met het project Danzigerkade 85 in Amsterdam, en ontdek de bijdrage van Eurolacke. In deze video nemen we je mee naar dit prachtige gebouw dat bestaat uit 10 verdiepingen met kantoorruimten en een spectaculaire sky lounge, met een adembenemend uitzicht over de campus en de stad. Het ontwerp van het gebouw weerspiegelt een futuristische visie, met enorme asymmetrische openingen en uitstekende glazen ruimtes die uitkijken op het IJ.

Een opvallend kenmerk van Danzigerkade 85 is de gevel, die pronkt met uitzonderlijk grote profielconstructies van maar liefst 11 meter lang. Eurolacke heeft een cruciale rol gespeeld in het project door de poedercoating van deze profielconstructies te verzorgen. Voor deze taak heeft Eurolacke de AE7001-4900420 geleverd, een hoogwaardige poedercoating van buitenkwaliteit in een zijdeglans signal black uitvoering.

Deze speciaal geformuleerde poedercoating is ontworpen voor toepassing op aluminium profielen en panelen, staal en gegalvaniseerde substraten. Met uitstekende weerbestendigheid en mechanische eigenschappen voldoet de poedercoating aan de strenge eisen van de bouwindustrie. Bovendien is de poedercoating Qualicoat klasse 1 en GSB goedgekeurd. Het assortiment biedt diverse glansgraden, oppervlaktestructuren en (metallic) effecten, zodat er altijd een passende oplossing is.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Eurolacke. Meer informatie