Duco voorziet woontoren Point of View in Nieuwegein van Duco Acoustic Panel 150 (video)

In het hart van Nieuwegein, staat er een nieuw architectonisch meesterwerk genaamd Point of View. Deze adembenemende woontoren, met 48 koopwoningen en een ondergrondse parkeergarage, is slechts een steenworp afstand van winkelcentrum City Plaza.

De toren is ontworpen om een ware eyecatcher te zijn, zijn unieke locatie eer aan te doen, met een distinctieve donkere gevelsteen gecombineerd met houten accenten. Het geheel straalt luxe en kwaliteit uit.

Omdat de gevels van de toren onderhevig zijn aan een aanzienlijke geluidsbelasting, zijn ze uitgerust met het Duco Acoustic Panel 150. Dit innovatieve inbouw muurrooster maakt intensieve ventilatie mogelijk, zelfs op deze drukke locatie. Het zorgt voor een indrukwekkende akoestische demping van wel 11 dB, wat bijdraagt aan een rustige en serene woonsfeer.

Neem een kijkje in deze video om het majestueuze Point of View te ontdekken, en om te leren hoe de keuze voor Duco’s Acoustic Panel 150 bijdraagt aan het optimaliseren van het comfort voor de bewoners. Ontdek de schoonheid van architectuur en het samenspel van design en technologie in het hart van Nieuwegein.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Duco. Meer informatie