Duco voorziet de appartementen van La BoTTega in Zelzate van een aangenaam binnenklimaat (video)

In deze video nemen we je mee naar het prestigieuze project van Strak bv en Sofie Ooms Architecten, La BoTTega in Zelzate, dat zijn voltooiing bereikte in mei 2023. Dit prachtige project, bestaande uit 18 luxueuze appartementen, begon zijn reis in 2021 en wordt nu trots gepresenteerd.

DUCO speelde een cruciale rol in het tot stand brengen van een perfecte balans in het thermische binnenklimaat van de appartementen. De in deze flats geïnstalleerde TronicVent AK elektronische geluiddempende ventilatoren, gecombineerd met het innovatieve DucoTronic systeem, zorgen voor een optimaal wooncomfort en efficiënte, stille werking van het DucoBox Focus ventilatiesysteem.

Het DucoBox Focus systeem, met zijn slimme metingen gebaseerd op CO2 en/of luchtvochtigheid, biedt geautomatiseerde ventilatie, alleen in ruimtes waar dat nodig is en in precies de juiste hoeveelheid. Dit technologisch wonder helpt niet alleen veel energie te besparen, maar draagt ook aanzienlijk bij aan het verbeteren van het wooncomfort en de gezondheid van de bewoners.

Als aanvulling op het binnenklimaat werd voor dit project gekozen voor de toevoeging van DUCO’s regenschermen. De DucoScreen Front 150 FIX, een structurele, gemotoriseerde en stormbestendige buitenzonwering, is een perfecte esthetische oplossing die is gebruikt om oververhitting in de flats te voorkomen en het thermisch comfort te optimaliseren. Met beschikbare maten tot zes meter breed en hoog, is dit product ideaal voor grote glasoppervlakken, zoals die in La BoTTega.

Duik in deze video om een kijkje te nemen in deze fascinerende wereld van architectonische meesterwerken, baanbrekende technologieën en comfort van wereldklasse!


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Duco. Meer informatie