Carl Stahl Green Walls voorziet RVS kabelnetten bij ARA in Almelo (video)

Bij ARA Almelo, een ontwikkeling van Stellar Development, is een indrukwekkende nieuwe toevoeging gedaan aan hun architectuur – een omvangrijke constructie van RVS kabelnetten geleverd door Carl Stahl Green Walls. Het project bestaat uit op maat gemaakte kabelnetten die een oppervlakte beslaan van maar liefst 10.000 vierkante meter. De constructie strekt zich uit over een kilometer en reikt tot een hoogte van 15 meter, waardoor het nu al een imposante toevoeging is aan het landschap.

Wat dit project nog meer uniek maakt, is de toekomstige integratie van de natuur. De RVS kabelnetten zullen namelijk dienen als steunstructuren voor klimplanten. In de komende seizoenen zullen deze planten zich een weg omhoog slingeren en de RVS kabelnetten omhullen. Het resultaat zal een harmonieuze samensmelting zijn van moderne technologie en natuur, waarbij het groen de stalen constructie in zijn greep zal houden.

Dit project illustreert de veelzijdigheid van de RVS kabelnetten van Carl Stahl Green Walls, en hun vermogen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijke oplossingen te bieden. Terwijl het kabelnet nu al een krachtige visuele impact heeft, zal de toevoeging van de klimplanten een dynamisch, groeiend kunstwerk creëren dat met de seizoenen verandert en zich blijft ontwikkelen. De expertise en innovatieve aanpak van Carl Stahl Green Walls heeft gezorgd voor een oplossing die niet alleen praktisch en duurzaam is, maar ook een prachtige aanvulling op het stadsbeeld van Almelo.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Carl Stahl Green Walls. Meer informatie