Veiligheid, snelheid en stabiliteit

Veiligheid, snelheid en stabiliteit. Het zijn volgens Paul Thyssen van Orgadata de belangrijke aandachtspunten waarmee Orgadata de Fensterbau / Frontale in Neurenberg bezoekt. Tijdens de vakbeurs presenteert het IT-bedrijf versie 11.2 van haar Logikal-software, waarmee raam-, deur- en gevelbouwers hun producten efficiënter kunnen plannen en produceren.

De update van de huidige versie 11.1 bevat solide digitale ontwikkelingen en baanbrekende nieuwigheden, verklapt Thyssen. “De innovaties verrijken de toepassingen voor zowel aluminium, staal en kunststof. Al ligt de focus nog steeds op de aluminiumsector. Verbeteringen voor alle gebruikers zullen in de toekomst worden aangeboden door de ‘List & Labelviewer’, die laat zien dat de update veel sneller is dan voorheen. Berekeningen, werkorders, bestellingen of aanbiedingen kunnen eenvoudig worden gegenereerd in Logikal Out.”

Met de functionaliteit van een inhoudsopgave kunnen gebruikers snel hun weg vinden in hun rapporten. Thyssen: “Slechts één klik leidt hen snel en feilloos naar de juiste locatie. Als ik bijvoorbeeld in een bestelling wil controleren of een bepaalde hoekverbinding in de lijst van benodigdheden staat, kan dat in slechts enkele seconden dankzij de nieuwe functionaliteit van de List & Labelviewer.” In de nieuwste versie Logikal 11.2 zijn ook succesvolle tools uitgebreid naar andere applicaties en is het aanbod aan configurators aanzienlijk vergroot. Thyssen: “Gebruikers kunnen vanuit Logikal inloggen op de website van een fabrikant, zodat het aanbod van die fabrikant in de Logikal software geïntegreerd kan worden. Dat zorgt voor meer zekerheid, snelheid en comfort voor de verwerker op de werkvloer. Zo zijn de configurators van Adeco (deurvullingen) en Pilkington (glas) volledig nieuw in het systeem.”

De medewerkers van Orgadata zullen tijdens Fensterbau alle nieuwigheden uit de doeken doen. Ook de InfoServer staat tijdens de beurs in de spotlights. “We zullen enkele innovatieve features van de InfoServer presenteren, zoals de Messenger-app, die belangrijke berichten uit productie direct op de smartphone weergeeft. Zo kunnen gebruikers van Logikal steeds over de gewenste informatie beschikken, waar ze ook zijn. Bovendien zal de InfoServer straks ook informatie weergeven via handige rapporten over de duur van elke bewerkings- en productiefase. Dat maakt dat operators direct een duidelijk beeld hebben of de op voorhand berekende en planmatig vastgelegde productietijden overeenkomen met de realiteit. Kortom, het belooft weer een boeiende beurs te worden.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar OrgadataMeer informatie