OrgaData wil productieproces verhogen met Infoserver

OrgaData gaat webinars organiseren. Deze online seminars zijn bedoeld om kennis te delen en klanten te helpen om zo efficiënt mogelijk te werken. Ook de Infoserver is een uitvinding van OrgaData waarin het maken van een efficiencyslag centraal staat. Sales manager Benelux Paul Thyssen vertelt meer over de doelstellingen van het softwarebedrijf.

De seminars zijn al een groot succes in Duitsland. Deze eenvoudige en toegankelijke manier van kennisdeling slaat erg aan bij onze Oosterburen, weet Thyssen: “Het doel van deze online meetings is om onze klanten efficiënter te laten werken met onze software. Eind november moet het eerste Nederlandstalige webinar een feit zijn.”

De webinars zijn live en worden in de studio opgenomen. Middels een chatfunctie kunnen kijkers tijdens de sessie vragen stellen, waarop direct antwoord gegeven kan worden. ”Het eerste webinar is nu in ontwikkeling en draait om tips & tricks. In het begin bepaalt OrgaData de onderwerpen, maar in de toekomst is het de bedoeling dat onze klanten dat doen aan de hand van hun vragen en ideeën,” stelt de sales manager. Deelnemen aan een seminar is eenvoudig. “We sturen onze klanten een mailing met een link waarmee ze zich kunnen inschrijven. Als de webinars afgelopen zijn, worden ze op YouTube geplaatst.”
IMG_3343_Werkstatt
Efficiencyslag met Infoserver
Naast seminars zet OrgaData zich ook op andere manieren in voor een efficiencyslag op de werkvloer. Dat gebeurt in de vorm van het Infoserver software pakket. Deze nieuwe manier van werken, moet naast het scheppen van overzicht ook de hoeveel papier terugdringen. “Printen is voortaan niet meer nodig,” stelt Thyssen. “Medewerkers en projectleiders scannen een persoonlijke code in en zien direct op hun computerscherm wat hun taak is of wat de stand van zaken is. Het takenpakket van elke medewerker is in één oogopslag helder.”

Infoserver voorkomt chaos op de werkvloer. Deze uitvinding wordt al succesvol toegepast in Duitsland en Zwitserland. “Dit jaar hopen we het software pakket ook in Nederland te introduceren,” weet de sales manager.

De digitale werkplek is als simulatie te zien op vakbeurs Polyclose. Dit vakevent vindt in januari plaats in het Belgische Gent.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Orgadata Meer informatie