Orgadata op BAU 2023: belangrijke ontmoetingsplaats voor de branche

‘s Werelds toonaangevende vakbeurs voor de hele bouwsector is terug: BAU 2023 vindt plaats van 17 tot en met 22 april in Messe München. Fabrikanten van ramen, deuren en gevels maken graag gebruik van de bekende vakbeurs om zich uitgebreid te laten informeren over de nieuwste trends en de belangrijkste softwareoplossingen voor hun branche. De beursstand van het softwarebedrijf Orgadata, dit jaar in hal C5, stand 240A, wordt een populaire ontmoetingsplaats voor de branche. Bezoekers komen hier meer te weten over de LogiKal software en de daaraan gekoppelde oplossingen. Bovendien biedt de stand van de softwarespecialisten volop vakkennis en veel mogelijkheden voor inspirerende uitwisseling.

Orgadata exploiteert zijn stand gezamenlijk met drie andere softwarebedrijven. Er zijn goede verbindingen tussen LogiKal en de programma’s van de andere softwarehuizen. In verschillende demonstraties laat men zien hoe de verschillende oplossingen via interfaces met elkaar communiceren. Orgadata’s LogiKal zorgt namelijk via open interfaces voor een naadloze aansluiting op andere systemen, waaronder diverse tekenprogramma’s en ERP-oplossingen, maar ook serre-oplossingen en machinebesturingen.

LogiKal
LogiKal van Orgadata is de marktleider, waarmee vakmensen de productie van ramen, deuren en gevels eenvoudig kunnen digitaliseren. Van het idee tot het voltooide element wordt u bij alle werkstappen ondersteund door het programma. De meerwaarde: LogiKal is niet gebonden aan een fabrikant en biedt de grootste database voor profielen, beslag en toebehoren op de markt. De software wordt dan ook over de hele wereld gebruikt om ramen, deuren en gevels succesvol te produceren.

LogiKal MES
Als ideale aanvulling hierop tonen de experts van Orgadata op de vakbeurs in München het productiebesturingssysteem LogiKal MES. Dit product stuurt en digitaliseert de processen in de productiehallen van de raam-, deur- en gevelbouw. Bovendien maakt het besturingssysteem een ​​veilige en papierloze productie mogelijk.

SimplyTag
Met de SimplyTag toont Orgadata de nieuwste uitvinding van het bedrijf op BAU 2023, die bij sommigen in de markt al bekend is geworden als Datasafe. Met de nieuwe naam is het scala aan functies uitgebreid en is het uiterlijk van de bijbehorende app geoptimaliseerd. De SimplyTag maakt alle informatie direct beschikbaar op de elementen. Dit helpt onder andere bij de CE-markering en later onderhoud en reparaties. Hoe gebruikers onder andere met de SimplyTag verschillende hulpbronnen besparen, wordt op BAU op indrukwekkende wijze getoond.

Daarnaast geeft Orgadata informatie over de BIM-module. Het vergemakkelijkt en verbetert de samenwerking tussen de raam-, deur- en gevelfabrikanten enerzijds en de architecten en planners aan de andere kant. Tot slot zal Orgadata nog enkele innovaties en optimalisaties in LogiKal presenteren. Zo heeft het softwarehuis de tool voor het berekenen van de U-waarde van ramen, deuren en gevels in de nieuwste versie verder verbeterd.

Voor meer informatie over Orgadata Meer informatie