CAD-software voor gevels en vliesgevels

CAD-PLAN werd opgericht in 1989 met de bedoeling om ontwerpers en planners in de metaalbouw en geveltechniek een speciaal op maat gemaakt CAD-systeem aan te bieden. Vandaag de dag is het hoofdproduct ATHENA uitgegroeid tot de meest succesvolle AutoCAD-toepassing (2D / 3D) voor de gevelbouw. ATHENA is gebaseerd op AutoCAD, het meest gebruikte CAD-programma ter wereld.

Sinds 2020 hebben we een ander product, genaamd APOLLON, dat is gebaseerd op Autodesk Inventor. APOLLON is een volledig parametrische 3D CAD / modelleringssoftware voor het ontwerpen van gevels en vliesgevels. Stijl-regel-, Elementen- of Vrije-vorm gevels, ze werken allemaal. Het omvat de stappen van het bouwen van het model tot productieplannen, stuklijsten en CNC-uitvoer voor de machine.

APOLLON is de ideale aanvulling op ATHENA en daarom hebben wij deze combinatie de A&O voor metaalbouw en geveltechniek genoemd. Deze beide softwareproducten brengen je in een nieuwe dimensie voor het ontwerpen van gevels of het modelleren van vrije vormen of elementengevels. Beide softwareproducten kunnen naast elkaar gebruikt worden en ondersteunen elkaar waar gewenst.

Maar wat is een software waard als er geen redelijke opleiding of professionele ondersteuning wordt geboden? Sinds vorig jaar hebben wij een zeer speciale serie trainingen gelanceerd. We noemen het Modulaire Training. Het werkt heel eenvoudig en is al erg populair in Duitstalige landen. Je kiest een cursus van 3 uur op de homepage en schrijft jezelf in, helemaal online. Op de gereserveerde dag ontmoet je met 8 andere gebruikers in GoToTraining de trainer in de cursus en werk je aan het onderwerp. 3 uur later ben je weer een stap verder in je kennis en kun je meteen toepassen wat er net geleerd is.

Vanaf dit jaar bieden wij een nieuw systeem aan waarin je 24/7 kunt blijven leren, naast de reeds bestaande ‘gemengd leren’ training. Het is een compleet LMS-systeem dat je kennis in onze producten nog verder versterkt als een stand-alone e-learning platform. Zoals je ziet, word je ook goed ondersteund bij het gebruik van onze producten. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze Salesmanager Jochem de Langen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar CAD-PLANMeer informatie