Meer leefruimte met balkondakraam

Fakro

FAKRO combineert met zijn nieuwe balkondakraam twee raamvleugels in één. Dit maakt het mogelijk het bovengedeelte te openen tot een hoek van 45 graden en het ondergedeelte naar voren uit te klappen. Uniek aan het ontwerp van FAKRO’s balkondakraam zijn de geïntegreerde balustrades. Deze verdwijnen bij sluiting geheel in de raamconstructie. Dit geeft een esthetisch strakkere uitstraling en zorgt voor een langere levensduur, de elementen worden immers niet blootgesteld aan schadelijke weersinvloeden.
Het raam is voorzien van een geïntegreerd ventilatierooster zodat ook in gesloten stand de ruimte geventileerd wordt. Beide raamvleugels zijn voorzien van P2A veiligheidsglas, inclusief zelfreinigende buitencoating. Aanvullende reiniging is mogelijk middels de reinigingsstand.
Het FAKRO FGH-V balkondakraam is uit te breiden met zowel binnen- als buitenzonweringen en is standaard leverbaar in de maten 78 x 255, 94 x 255 en nu ook in de maat 114 x 255 cm. Montage is mogelijk in een dakhelling van 35°-55°.