Greeploze schuiframen en -deuren

Greeploze schuiramen Alcoa

Alcoa Architectuursystemen biedt ter vergroting van het gebruikscomfort een complete serie schuiframen en (hefschuif)deuren zonder bedieningsgrepen aan.

De bediening is op verschillende manieren mogelijk: door middel van afstandsbediening, vingerscan en manueel. Eén en ander wordt mogelijk gemaakt door een volledige elektrisch meerpuntsslot. Het elektrisch sluitwerk wordt onzichtbaar verwerkt. Speciale kozijnprofielen zorgen voor een geringe en subtiele aanzichtbreedte van de elektrische deur RT 62. Deze slanke profielen zijn in verschillende verschijningsvormen te leveren.

Voor de hefschuifdeuren in de RT 100 serie is ook elektrisch beslag ontwikkeld. Eenvoudig te monteren met voorgemonteerde beslagdelen en eenvoudige, stekkerbare plug & play kabels. Slechts met één druk op de knop is deze hefschuifdeur te bedienen; extra woongenot door een elektrische aandrijving (infrarood afstandbediening). In noodgevallen zijn de ramen en deuren uiteraard met de hand te bedienen.

Gemak blijft echter niet gereserveerd voor hefschuifdeuren of deuren alleen. Alcoa Architectuursystemen biedt voor diverse aluminium draaikiep-ramen een oplossing voor elektrisch openen en sluiten. Ideaal voor hoog gelegen ramen. Dit hang- en sluitwerk past in de Alcoa systemen RT 52, RT 62 en RT 72.