Versie 12: een enorme sprong voorwaarts in de ontwikkeling van Logikal

Bij digitalisering en gevelbouw speelt één naam een ​​belangrijke rol: Orgadata. Want digitalisering zit in het DNA van het bedrijf. Orgadata digitaliseert al decennia de raam-, deur- en gevelconstructie met behulp van de Logikal-software. De allrounder ondersteunt verwerkers bij alle werkstappen en garandeert meer efficiëntie en productiebetrouwbaarheid. Momenteel wordt gewerkt aan versie 12.

Logische fundamentele vaardigheden liggen in het berekenen en construeren van ramen, deuren en gevels. Zo kunnen aanbiedingen heel eenvoudig en direct vanuit Logikal worden gegenereerd. Een ander voorbeeld van de speciale capaciteiten van Logikal is de besturing van CNC-machines. De gegevens van de werkvoorbereiding kunnen direct naar de machines worden overgebracht, zodat alle bewerkingen letterlijk voorgeprogrammeerd zijn. De respectievelijke machines weten dan precies waar ze bijvoorbeeld moeten zagen, boren en frezen. Alles is geautomatiseerd.

Versie 12
Orgadata werkt momenteel aan de aankomende versie 12. Het zal zelfs ervaren Logikal-gebruikers verrassen en overtuigen met zijn volledig nieuwe look en feel. In LogiKal 12 is alles nog duidelijker geworden. Hiervoor wordt onder andere gezorgd door de nieuwe iconen in het programma, die het gebruikers erg eenvoudig maken. De structuur van de nieuwe LogiKal is vergelijkbaar met bekende MS Office-programma’s. “Met de 12-versie maken we een enorme sprong voorwaarts in de geschiedenis van de ontwikkeling van Logikal,” zegt Paul Thyssen van Orgadata. “Met de 12-update komen er ook innovatieve tools naar de kantoren en werkplaatsen van de industrie. Dit omvat onder meer ondersteuning voor kozijnboringen of volledig glazen hoeken voor hef-schuifdeuren en nog veel meer. De Logikal-makers behaalden ook een overtuigende prestatie met het nieuwe 3D-display.”

Achter deze en andere innovatieve oplossingen staan ​​de creatieve geesten bij Orgadata. De medewerkers krijgen de vrijheid om te denken en te communiceren, voor creativiteit, eigenheid en zelfstandigheid. “Verschillende geesten brengen diversiteit en goede samenwerking brengt succes”, is een van de credo’s in het softwarehuis dat goede Orgadata-teams creëert uit sterke individuen. Het bedrijf legt een speciale focus op het opleiden van jonge mensen, zodat het bedrijf in de toekomst nuttige softwaretools voor zijn klanten zal blijven ontwikkelen. Raam-, deur- en gevelbouwers over de hele wereld kunnen met behulp van Orgadata-technologie betrouwbare resultaten blijven behalen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar OrgadataMeer informatie