Fabrikanten van ramen, deuren en vliesgevels in België opgelet!

Door de sterke groei in België en de focus op de Belgische markt is er een grote behoefte ontstaan voor een fysieke aanwezigheid van Orgadata in België. Als salesmanager richt Johan Vancoillie zich uitsluitend op de Belgische markt met als doel de Logikal-software nog breder onder de aandacht te brengen bij fabrikanten van ramen, deuren en vliesgevels. En met succes. Samen met Johan blikken we alvast vooruit op de aanstaande update: versie 12, die groot op Polyclose zal worden gepresenteerd, en de uitbreiding richting de PVC-markt.

Johan is al jaren actief binnen de branche en zal voor velen geen onbekend gezicht zijn. “We zijn de afgelopen jaren heel hard gegroeid in België. Zelfs in het coronajaar hebben we een onverminderd sterke groei gekend en veel nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. Ook zijn we sterk aan het groeien in de PVC-markt. We werken samen met vele gerenommeerde PVC-profielleveranciers. Het is tekenend voor het vertrouwen dat dergelijke grote spelers in onze software hebben.”

Johan Vancoillie, salesmanager Orgadata België

Logikal
Logikal brengt het hele dagelijkse leven van een fabrikant van ramen, deuren en vliesgevels in kaart om producten veilig en snel te kunnen plannen en produceren. “In alle fasen van het werk is men verzekerd van digitale ondersteuning: het programma helpt gebruikers uitgebreid: van projectinvoer tot calculatie, offerteaanvraag, constructie, werkvoorbereiding en intelligente aansturing van CNC-machines,” legt Johan uit. “Daarnaast biedt Logikal gebruikers een geïntegreerde CAD en een aantal standaard interfaces, bijvoorbeeld naar AutoCAD en PPS- en ERP-systemen.”

Screenshot uit LogiKal 12

Versie 12 is meer dan een grote update, weet Johan. “Een van de hoogtepunten is de nieuwe look and feel en de geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid van het programma, vergelijkbaar aan die van een MS Office-programma. Het is herkenbaar en werkt heel intuïtief. Uniek is bovendien de multi-window-functie waarmee je zowel meerdere elementen en posities als verschillende projecten gelijktijdig kunt openen. Het zijn slechts enkele elementen van de vele nieuwe features die Logikal 12 te bieden heeft.”

In aanloop naar de Polyclose worden steeds meer features vrijgegeven van de nieuwste release van Orgadata’s software. “We nemen te zijner tijd alle gebruikers van de software mee op weg naar de 12-update. Ze kunnen zich verheugen op een Logikal-versie waarmee ze ideaal gepositioneerd zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen,” besluit Johan.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar OrgadataMeer informatie