Alle projectinformatie onderweg beschikbaar

T.A.Project heeft de E·R·Plus.Cloud ontwikkeld, een webgebaseerde applicatie waarmee je op elk moment alle informatie over een project op je mobiele apparaat kunt weergeven. Offertes, leverdata, projectgegevens en bestanden, serviceorders of de status van de posities die moeten worden uitgeleverd en nog veel meer.

Wie wil het niet: snelle toegang tot de voorcalculatie tijdens een prijsonderhandeling of gewoon de status van een bestelling controleren? “De bètaversie van de E·R·Plus.Cloud is dé oplossing voor mobiele toegang tot het bekende E·R·Plus,” zegt Mauries Boley, directeur van ASteQ, een dochteronderneming van T.A.Project uit Duitsland. “E·R·Plus.Cloud vult de desktopapplicatie aan met belangrijke mobiele applicaties zoals het opvragen van de voorlopige kostengegevens, de debiteuren- en crediteuren-opos (openstaande posten), taak- en projectbeheer en de documentverkenner.”

Persoonlijk dashboard
Het mobiele projectcentrum is vormgegeven als een persoonlijk dashboard en biedt toegang tot alle informatie over een project. “Met het taakbeheer is het mogelijk om op elk moment in contact te blijven met alle medewerkers, taken toe te wijzen en altijd een totaaloverzicht te houden van de actuele status van een project,” legt Boley uit. “Alle documenten die in E·R·Plus beschikbaar zijn, kunnen online worden opgevraagd door middel van de tekst- en documentzoekfunctie. Het contactcenter biedt op zijn beurt CRM-functionaliteiten. Hierin kunnen nieuwe contacten worden aangemaakt of bestaande contacten worden opgeroepen met alle beschikbare informatie. Daarnaast zijn de personeelsplanner en de afwezigheid van personeel op elk moment in te zien en overal te gebruiken.”

Nieuw: journalen
Naast de gebruikelijke modules bieden wij met de journalen een nieuwe documentatiemogelijkheid aan die in eerste instantie alleen in de E·R·Plus.Cloud beschikbaar is, vervolgt Boley. “De journalen kunnen worden gebruikt om aantekeningen te maken voor vergaderingen, project- of contractbesprekingen en om aan deelnemers taken of documenten te koppelen. Zo is de volledige registratie van vergaderingen en alle zakelijke transacties gegarandeerd. Locatieonafhankelijke databeschikbaarheid, mogelijkheden tot dataopslag in de Cloud eb AVG-conforme verwerking van alle data zijn slechts enkele van de vele voordelen van E·R·Plus.Cloud voor flexibeler en effectiever werken.”

De doelgroep van de bètaversie zijn volgens Boley projectleiders en managers die steeds vaker onderweg informatie willen inzien. “Om deze reden biedt de E·R·Plus.Cloud in eerste instantie een leesweergave voor sommige functies, waarvan de functionaliteiten geleidelijk verder zullen worden ontwikkeld. Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kun je nu de komende zes maanden gratis een licentie van deze nieuwe module in de bètaversie testen. Vraag je testlicentie aan op info@asteq.eu. We kijken uit naar je feedback!”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ASteQMeer informatie