Minimalistische doekzonwering

Als pionier op het vlak van windvaste doekzonwering tot 130 km/h, legt Renson met de lancering van de Fixscreen Minimal de lat opnieuw hoger. Dit keer ligt de focus meer dan ooit op de minimale impact op het design van een gebouw, of het nu gaat om vliesgevels, nieuwbouw of renovatie.

Een duidelijke visie op de toekomst van het productgamma gecombineerd met een doorgedreven ontwikkelingstraject resulteert in een nieuwe Fixscreen die uitgepuurd werd op het gebied van design, techniek en montagegemak voor zowel nieuwbouw, vliesgevels als renovaties. Ieder onderdeel, elk detail werd onder de loep genomen: kast, zijgeleiders, doekbuis, afmetingen, doekspanning, …  Een minimale impact op de architectuur vraagt minimale afmetingen.

De Fixscreen Minimal beantwoordt dit met zijgeleiders in een uniforme kleurstelling, zonder zichtbare schroeven, en dit alles met een minimale zichtbreedte van 20 mm. Dit kan enkel door een perfecte integratie van nieuw ontwikkelde technologieën, zoals de vernieuwde Connect & Go.