Ingenieursbureau opent pop-up store

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group opent van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober een pop-up store op Utrecht Centraal. Met deze tijdelijke Antea Group-winkel wil het bureau een breed publiek laten kennismaken met de ingenieurswereld én met bezoekers in gesprek gaan over de toekomst van Nederland.

De ingenieurs en adviseurs van Antea Group maken onze leefomgeving elke dag een stukje mooier, beter en veiliger. Werk dat vaak achter de schermen plaatsvindt. Antea Group wil haar werk daarom dichter bij de inwoners van Nederland brengen. “We willen mensen laten zien wat we doen, maar vooral ook van hen horen wat er bij hen leeft en waar wij volgens hen onze denkkracht op in moeten zetten,” vertelt Eelke Dute, één van de initiatiefnemers.

De tijdelijke winkel wordt gerund door de medewerkers van Antea Group. Onder het mom van ‘Hi, we’d like to meet you’ kan jong en oud in de store zien én ervaren aan welke bijzondere projecten het bureau werkt: van innovatieve dijk voor droge voeten tot dronetechniek, van slimme autoweg tot energieneutrale woonwijk. De ingenieurs nodigen bezoekers uit om samen het gesprek aan te gaan of om carrièremogelijkheden te ontdekken.