Eclipse Wall verbindt akoestiek en esthetiek

De kaderloze akoestische oplossing Eclipse Wall van Rockfon is uitstekend geschikt voor bureau- of ontvangstruimtes waar een goede akoestiek moet rijmen met het esthetische. Eclipse Wall is beschikbaar in vele kleuren en formaten, is eenvoudig te installeren en kan op verschillende afstanden van de muur gehangen worden, om een oneindigheid aan motieven te creëren.

De Eclipse Wall  is ideaal voor ruimtes en gebouwen waar het gebruik van een traditioneel verlaagd plafond om technische redenen niet mogelijk of gewenst is (bv. bij betonkernactivering) of waar dit een esthetisch minder geslaagd resultaat zou opleveren. Het is een goede en flexibele oplossing waarmee de akoestische eigenschappen van ruimtes in bestaande gebouwen kunnen worden verbeterd.

De Eclipse Wall is een kaderloze akoestische oplossing die in diverse geometrische vormen verkrijgbaar is. De zichtzijde is voorzien van een minimalistische rechte geschilderde kantafwerking en is bedekt met een glad, diep mat en wit geverfd vlies met antistatische eigenschappen, waardoor het product langer meegaat. De rugzijde van het wandpaneel is met een akoestisch vlies bedekt. Het systeem wordt opgehangen met speciaal daarvoor ontwikkelde ophangsets.